De toekomst voor Kristal Clean

Bij Kristal Clean denken we in de 1ste plaats aan onze klanten en het leveren van kwaliteit aan die klanten. Maar ook op vlak van innovatie en het milieu proberen wij zo veel mogelijk stappen in de goede richting te zetten. Bij ons zusterbedrijf Ruitenwasserij Kristal zijn ze daarom ook al heel vroeg begonnen met het wassen met osmose water en dit al zo een 4 à 5 jaar geleden.

Door de goede resultaten als ook de positieve invloed die we hebben op het milieu willen we nu ook kijken om de lijn door te trekken betreffende het reinigen van zonnepanelen. We doen dit nu al geruime tijd bij verschillende van onze klanten maar naar de toekomst toe is het de bedoeling om deze lijn door te trekken naar al onze klanten die hun zonnepanelen laten reinigen. Je zou dan denken; wat doet dat eigenlijk voor het milieu en de toekomst? Meer dan je denkt!

Bij het filterproces van het osmose water proberen wij een bijdrage te leveren. Dit doen we door geen stadswater te gebruiken maar wel door het osmose water te filteren uit regenwater.

Na het filteren krijg je dan water dat wij benoemen als “afvalwater” waar alles wat oorspronkelijk in het water aanwezig was en dat er tijdens het filterproces is uit gehaald dan geconcentreerd wordt in het “afvalwater”.
Dat afvalwater is echter nog perfect bruikbaar voor bv. het toilet door te spoelen, maar het kan ook als drinkwater voor dieren gebruikt worden, of om gewassen van landbrouwers te besproeien.

Met al deze “kleine beetjes” proberen wij met Kristal Clean binnen de verschillende diensten die we aanbieden ons steentje bij te dragen aan de wereld van morgen en een mooie gezonde en duurzame wereld voor iedereen.

Wij hopen dit dan ook te doen samen met u, dus aarzel niet, vraag gerust uw offerte aan en dan gaan we samen voor een kristal heldere oplossing!

Contacteer ons!

Zonnepanelen_reinigen (1)
small_c_popup2

Ik wil graag teruggebeld worden

Bjorn een berichtje sturen